Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μάιου γιορτάζει η μητέρα .
Η μητέρα είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωή ενός παιδιού μοναδική και αναντικατάστατη. Μητέρα , μάνα, μαμά είναι λέξεις γεμάτες αγάπη τρυφερότητα για το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου.
Εσείς παιδάκια το καλύτερο δώρο που  να προσφέρεται στη μανούλα σας που γιορτάζει είναι μια μεγάλη αγκαλιά και το πιο γλυκό φιλί σας!!!
Μέσα σ'ένα σεντουκάκι: Γιορτή της Μητέρας Kids Crafts, Χειροτεχνίες Για Την Προσχολική Ηλικία, Τέχνη Και Χειροτεχνία, Έργα Τέχνης, Ανοιξιάτικες Χειροτεχνίες, Χειροτεχνίες Για Τη Γιορτή Της Μητέρας, Παιδικές Χειροτεχνίες, Ζωγραφική Με Τα ΧέριαΜπορείτε με τα μικρά χεράκια σας να της χαρίσετε και μια κάρτα ή μια ζωγραφιά σας Ιδέες στο διαδύκτιο θα βρείτε πολλές αναλογα μα τα υλικά που έχετε,.Όμως ακομα και χωρις υλικα
σας προτείνουμε να πάρετε ένα λευκό χαρτί να βάλετε τη παλάμη σας και να τη σχεδιάσετε όπως σας άρεσε στο σχολείο.
Να βάψετε με πράσινο χρώμα τα δαχτυλάκια και να βάλετε καφέ για γλάστρα στο κάτω μέρος στις άκρες των δαχτύλων να βάλετε με ότι χρώμα θέλετε λουλουδάκια .

Τέλος σχεδιάζουμε καρδούλες και  γράφουμε τη λεξούλα<< Μαμά>>  ή <<Χρόνια πολλά Μαμά >> ζητάμε βοήθεια από κάποιον πιο μεγάλο.
Περιμένουμε να δούμε τις δικές σας ζωγραφιές σίγουρα θα είναι  πολύ καλύτερες !!! ΕΠΙΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕ ,  όπως μπορείτε ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΑΣ  και στείλτε μας τη ζωγραφιά σας να γεμίσει το blog μας με τις μανούλες σας που εχουμε τοσο καιρό να δουμε. 
Ανυπομονούμε και περιμένουμε τις δικές σας δημιουργίες !!!!!!!!!!!!






Γεια σας παιδάκια!γιορτή της Μανούλας!!!!ένα όμορφο παραμύθι για την αγάπη της Μανούλας..υπάρχει και στη σελίδα παραμύθι ..με εικόνες..μπορείτε να το διαβάσετε και απο εκεί!!.ζωγράφισε άν θες.. σε ποιο ζωάκι θα μεταμορφωνόσουν εσύ..και γιατί...η φτιάξε τον ουρανό της αγάπης..και τα ονόματα των αγαπημένων σου!!
το τραγουδάκι για τη μανούλα...υπάρχει στη σελίδα της μουσικής...εδώ σας γράψαμε τα λογάκια...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  κατασκευές ..βάψιμο αυγών...παρασκευή Πασχαλινών κουλουριών ..η τάξη ένα Πασχαλινό εργαστήριο ευχαριστούμε και τον πολιτιστικό σύλλογο για...