Σάββατο 2 Μαΐου 2020

παιχνίδι τώρα!!
αν πατήσετε πάνω σε κάθε τετράγωνο θα δείτε και άλλα έντομα..γιατί υπάρχουν πολλά έντομα ..η οικογένεια τους είναι πολύ μεγάλη!!ξέρετε τα ονόματα τους??αν όχι θα σας τα πουν..η μαμά ..η ο μπαμπάς!!και εσείς θα παίξετε ..θα βρείτε..που κρύβεται το όμοιο τους!!





Στα λουλουδάκια παιδιά τι βρίσκουμε??πολλά..πολλά..έντομα.
Την άνοιξη.. .με τα πολλά λουλούδια και ιδιαίτερα το Μάϊο...ξυπνούν και τα έντομα!!
ένα πανέμορφο έντομο που αγαπάει πολύ τα λουλούδια είναι??
η πεταλούδα!! μια ιστορία για τη πεταλούδα που μπορεί να σας τη διαβάσει η μαμά η ο μπαμπάς..και να συζητήσετε ..την ιστορία..μιλάει για τους εχθρούς των εντόμων..
ποιοί είναι οι εχθροί τους και γιατί τα κυνηγούν?? μπορείτε μετά να ζωγραφίσετε όμορφες πεταλούδες πολύχρωμες..να τις κόψετε και να στολίσετε το δωμάτιο σας..σας έχουμε παρακάτω..πεταλουδίτσες..όσοι δυσκολεύεστε να σχεδιάσετε...
μπορείτε ακόμα να κόψετε το πατρόν ..να τη σχεδιάσετε σε ένα χρωματιστό χαρτί..να κολλήσετε πάνω της πολύχρωμα μικρά χαρτάκια και να τη κολλήσετε πάνω σε ένα μανταλάκι..η ακόμα και με χαρτοπετσέτα..φτιάξτε ζωγραφίστε..δημιουργείστε!!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  κατασκευές ..βάψιμο αυγών...παρασκευή Πασχαλινών κουλουριών ..η τάξη ένα Πασχαλινό εργαστήριο ευχαριστούμε και τον πολιτιστικό σύλλογο για...